OVER BOCA PRINS HOSPITALITY

Boca is het papiamento woord voor mond en de mond is een belangrijk onderdeel van het gezicht en vertolkt je persoonlijkheid. De mond vertaalt je denken en laat je gemoed zien. En ik, Bianca Prins, ben het gezicht van Boca Prins Hospitality. Daarnaast is Boca Prins een magnifiek stuk natuur in het Nationale Park Arikok op Aruba en een door mij zeer geliefde plek.

Mijn naam is dus Bianca Prins en ik werk al vele jaren met passie en toewijding in de hotellerie. Mijn commerciële en gastgerichte instelling zijn aangeboren en het ondernemerschap is er met de paplepel ingegoten. De professionaliteit is eraan toegevoegd tijdens mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht.

Na het behalen van mijn diploma heb ik eerst veertien jaar gewerkt op de sales & marketing afdeling van diverse middelgrote hotelketens in Nederland. In deze posities heb ik meegewerkt aan het vormgeven van de jaarlijkse sales & marketing plannen en de uitwerking hiervan tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Bij een van de hotels was er de uitdaging van een nieuw te openen hotel en een eigen uitzendbureau waar ik met veel plezier en enthousiasme gewerkt heb.

Tussen 2011 en 2014 heb ik drie jaar operationeel werk gedaan in een toeristisch hotelbedrijf op Aruba. In de uitvoering van deze functie heb ik me verder ontwikkeld als gastvrouw die oprechte interesse in gasten en collega’s laat zien. Mijn doel daarbij is te allen tijde: de gast een welkom, verzorgd en gezellig verblijf te bieden. Maar zonder de commerciële doelstellingen van het bedrijf uit het oog te verliezen.

Sinds augustus 2014 ben ik weer woonachtig in Nederland met wederom een completer beeld van hoe je gastvrijheid bedrijfskundig succesvol kunt laten zijn en met veel nieuwe ervaringen, onder andere ten aanzien van hoe gasten van allerlei nationaliteiten gastvrijheid willen ervaren. Met deze ervaringen en mijn enthousiasme wil ik hoteliers in binnen- en buitenland van dienst zijn!