WAT DOET BOCA PRINS HOSPITALITY

Interim Inn-Keeping

Wanneer u tijdelijk uw taken als horeca-ondernemer uit handen wilt geven, dan kunt u hiervoor Boca Prins Hospitality inschakelen. Ik neem de zorg van de dagelijkse werkzaamheden van uw hotelbedrijf op me, zodat u als eigenaar of bedrijfsleider met een gerust hart afwezig kunt zijn. Telefoon en e-mail worden op professionele wijze behandeld, want potentiƫle omzet wilt u tijdens uw afwezigheid niet mislopen. Ook bezoekers die een rondleiding wensen, worden vakkundig wegwijs gemaakt in uw bedrijf. Verder kunnen uw gasten rekenen op een gastvrije en persoonlijke ontvangst bij aankomst, volledige toewijding tijdens hun verblijf en een warm afscheid bij vertrek. In een persoonlijk gesprek kunt u vooraf aangeven voor welke werkzaamheden u mij verantwoordelijk wilt maken en welke specifieke informatie ik over uw bedrijf moet weten. De afspraken komen in een schriftelijke opdrachtbevestiging te staan, zodat de samenwerking vooraf helder is.

Ondersteuning

Een frisse kijk op uw bedrijfsvoering is onontbeerlijk bij goed en pro-actief ondernemerschap. Ik denk graag op basis van gelijkwaardigheid met u mee. Tijdens een persoonlijk gesprek zet u uw visie op uw bedrijf uiteen, licht u toe waar de kracht en kansen van het bedrijf liggen en deelt u de ontwikkelingsgebieden van het bedrijf. Ik ga vervolgens aan de slag met de werkzaamheden die u graag wilt verbeteren of wilt uitbesteden. U kunt daarbij denken aan werkzaamheden als het opzetten van sales- en marketingacties, maken van offertes, aannemen van reserveringen, verzorgen van after sales, tijdelijk invullen van een operationele functie, genereren van reviews of bijhouden van de social media.

Boca Prins Hospitality kent geen grenzen

Interim Inn-Keeping en de ondersteuning kan zowel zijn voor uw bedrijf in Nederland als ook voor uw bedrijf in het buitenland. Bij de ondersteuning kunt u denken aan bijvoorbeeld het inwerken van een lokale manager, het opzetten van interne gastenprocedures of het optimaliseren van de salesactiviteiten.